De Pluis. rookmelder

Gemiddeld kent Nederland jaarlijks zesduizend woningbranden, iets waar u niet te lang stil bij wilt staan. U moet er immers niet aan denken, dat uw persoonlijke bezittingen in vlammen opgaan of nog erger, dat u of uw medebewoners gewond raken bij een brand. Om dergelijke situaties te voorkomen levert Pluis standaard een rookmelder mee in het basispakket, maar dat is niet het enige! Onze service stopt namelijk niet bij het adviseren over een geschikte locatie in uw woning en het installeren van de rookmelder door een gecertificeerde installateur. Wij leveren tevens een aantal extra diensten als onderdeel van ons serviceabonnement.

Bekijk alle functies van Pluis.

Advies en installatie

Voor de installatie van uw rookmelder stuurt Pluis een gecertificeerde adviseur bij uw woning langs, om u een helder advies te kunnen geven over de optimale beveiliging van uw woning tegen brand, inbraak en medische ongevallen. Hierbij houden wij rekening met de meest geschikte plaats voor de rookmelder, vaak op de overloop van uw woning, en analyseren we risicoplekken als de keuken of bijvoorbeeld een bijkeuken met de wasdroger of –machine. Op basis van dit advies komen erkende installateurs de rookmelder(s) bij u installeren en aansluiten op onze meldkamer.

Meer dan een rookmelder

De rookmelder uit het basispakket van Pluis is meer dan een rookmelder alleen. Doordat onze rookmelders verbonden worden met een gecertificeerde meldkamer, is het mogelijk om elke 24-uur te controleren of de batterijspanning hoog genoeg is, een lijncontrole uit te voeren en constant in de gaten te houden of er geen brand ontstaat in uw woning. Daarnaast wordt 2-jaarlijks preventief onderhoud uitgevoerd. Zo voorkomt u dat de rookmelder defect raakt door stof of lege batterijen, iets wat een groter risico is bij rookmelders uit bijvoorbeeld de bouwmarkt.

[templatera id=”1658″]

Hulp bij brand

Zodra een rookmelder rook detecteert, wordt er een signaal naar onze meldkamer gestuurd. Vanuit daar wordt verder actie ondernomen. Zo proberen wij u op uw telefoon te bereiken en anders de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen te benaderen. En bij een geverifieerd alarm worden hulpdiensten gewaarschuwd. Indien u niet aanwezig of bereikbaar bent, kunnen we eventueel een mobiele surveillance bij uw woning langs sturen. Zo maken we samen de veiligheid in uw woning!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!