Pluis. Raam en Deur openingsmelders (magneetcontact)

Beveiliging tegen inbraak

openingsmelderDe Pluis. Raam en deur openingsmelders zijn één de belangrijkste elementen voor het beveiligen van uw woning tegen inbraak. Deze melders hebben ingebouwde magneten. Zodra deze magneten van elkaar worden afgehaald, terwijl het alarmsysteem staat ingeschakeld, dan sturen deze melders een waarschuwing naar het controlcentrum. Deze stuurt op zijn beurt een melding naar de meldkamer en naar uw Pluis. app.

Bijvoorbeeld te gebruiken voor:

  • Ramen en deuren (alarm bij openen)
  • Medicijnkastjes (controle of kastje geopend is)

Niet te saboteren

De Pluis. raam en deur openingsmelders zijn de beste keuze binnen deze vorm van melders. Onze melders zijn niet te saboteren. Veelal worden raam en deurmelders door inbrekers gesaboteerd door er een zware magneet bij te houden. Deze zware magneet kan melders van mindere kwaliteit in de war brengen, waardoor zij geen melding geven bij het opengaan van uw raam of deur. Onze melders zijn zo gemaakt dat ze niet te saboteren zijn door sterke magneten. Wanneer de melder een magnetisch veld detecteert, geeft deze juist een melding waardoor de meldkamer wordt gewaarschuwd.

De openingsmelders van Pluis. zitten standaard in het basispakket. Op basis van het aantal ramen en deuren en de inbraak gevoeligheid hiervan, zal onze beveiligingsspecialist u adviseren waar de openingsmelders geplaatst dienen te worden en hoeveel u er nodig heeft.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.