Pluis. Alarmsysteem met Noodknop

zorg_logoWellicht kent u het gevoel, dat u laat in de avond of ’s nachts in bed ligt en een ongebruikelijk geluid hoort in uw woning. Hoewel het in veel gevallen om een kleinigheidje blijkt te gaan achteraf, kan het voorkomen dat u te maken heeft met ongewenst bezoek. In deze gevallen wilt u het liefst zo snel mogelijk uit bed om hulp in te roepen van de politie of bijvoorbeeld buren! Met alarmsystemen voorzien van een noodknop, is dit niet langer nodig. U kunt rustig in bijvoorbeeld uw slaapkamer blijven, terwijl het gehele alarmsysteem in huis afgaat om de inbrekers af te schrikken. Het is een moderne manier van alarmsystemen, die de afgelopen jaren flink aan populariteit heeft gewonnen.

Overigens is de noodknop niet alleen functioneel bij een inbraak! Ook bij ouderen kan een noodknop uitkomst bieden, wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een ongeval of medisch mankement. Deze ‘paniekknop’ kan zowel als arm- als halsband worden gedragen en maakt het mogelijk om vanuit iedere positie hulp in te schakelen via de meldkamer of waarschuwingsadressen. Ideaal, als een oudere bijvoorbeeld iets breekt of niet instaat is om van bed te komen.

Werking alarmsysteem met noodknop

De werking van het alarmsysteem met een noodknop is zeer eenvoudig! De noodknop kan zowel in uw woning op bijvoorbeeld een tafel of deur, als op een afstandsbediening geïmplementeerd worden. Daarnaast is het voor ouderen mogelijk de noodknop als onderdeel van een arm- of halsband te dragen. Voordeel aan een afstandsbediening is de mobiliteit ervan, zeker als u nog tot laat in bijvoorbeeld uw werkkamer bent of buiten om een ronde te lopen met uw hond. Anderzijds loopt u hier het risico, dat u de afstandsbediening kwijt bent, op het moment dat u deze nodig heeft.

Zodra iemand in huis op de noodknop heeft gedrukt zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kunt u via de noodknop de alarmcentrale van Pluis inschakelen, kan er een vooraf opgegeven nummer worden gebeld en/of kan het alarmsysteem in uw woning afgaan. Dit laatste is met name zinvol om ongewenst bezoek af te schrikken en eventueel omwonenden te waarschuwen. De eerste functionaliteiten zijn bedoelt om direct hulp in te kunnen schakelen.header-basispakket

Advies door experts van Pluis!

Afhankelijk van uw situatie vinden we samen de beste oplossing voor een alarmsysteem met noodknop voor uw woning. Immers, veiligheid doen we samen is het motto bij Pluis! Wanneer u een adviesgesprek aanvraagt zal een gecertificeerd veiligheidsadviseur bij u langskomen om, afgesteld op uw persoonlijke wensen, een alarminstallatie samen te stellen die het best bij uw thuissituatie past. Uiteraard is een dergelijk adviesgesprek geheel vrijblijvend!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!