Pluis. altijd verbinding met meldkamer

Pluis maakt het mogelijk om een alarmsysteem binnen uw woning te koppelen aan een gecertificeerde meldkamer. Grote voordeel hieraan is, dat het direct mogelijk is om op een adequate manier hulp te bieden bij ongewenste bezoekers, brand of andere noodsituaties. Wij brengen u enerzijds direct op de hoogte van een afgaand alarm in huis, maar geven u tevens de mogelijkheid om een mobiele surveillance langs te sturen. Deze surveillance zit niet standaard in het basispakket en u betaalt alleen als er ook daadwerkelijk iemand bij u langs is geweest. Hoewel het geen fijn nieuws is wanneer u over dergelijke incidenten gebeld wordt door de alarmcentrale, geeft het u gegarandeerd een veilig gevoel. Geen bericht is namelijk goed bericht in dit geval! Daarnaast weet u zeker, dat er dag en nacht mensen voor u klaar zitten om hulp te bieden vanuit de meldkamer. Immers, veiligheid doen we samen, is ons motto!

image002

Comfort en eenvoud gecombineerd

Een alarmsysteem die gekoppeld is aan onze particuliere alarmcentrale, wordt gekenmerkt door haar eenvoud en het comfort. Het implementeren van een dergelijk systeem in uw woning is voor onze medewerkers een eenvoudige klus, zelfs als u momenteel al over een alarmsysteem beschikt is het mogelijk om over te stappen op een nieuw basispakket van Pluis. Daarbij komt het comfort van dit systeem, wat vooral terugkomt in de automatische koppeling met de meldkamer.

U geeft vooraf een of meerdere telefoonnummers op van uzelf, familie, kennissen of vrienden, waarop we u of uw directe omgeving kunnen bereiken in noodsituaties, waarna de rest door onze meldkamer wordt geregeld voor u. Doordat er dag en nacht mensen waken over uw veiligheid en die van uw bezittingen, is uw woning zelfs veilig als u ver weg op vakantie bent! Wij controleren namelijk elke 24-uur of de verbinding met uw alarmsysteem correct werkt, daarnaast krijgen wij direct een melding als de batterijspanning van een draadloos systeem bijvoorbeeld te laag wordt.

header-basispakket_v2

Pluis staat voor u klaar!

Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een alarmsysteem met koppeling naar onze meldkamer in uw persoonlijke situatie. De mogelijkheden lopen sterk uiteen, zodat we altijd een geschikte oplossing voor het waarborgen van uw veiligheid zullen vinden!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!