Pluis. Camerabewaking

camerabeveiligingEen alarminstallatie met camera heeft afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen in Nederland. Met Pluis. is het mogelijk om op afstand de veiligheid van uw woning te controleren via uw smartphone, tablet of computer. In de bewegingsmelders van Pluis zit een fotocamera verwerkt, waarmee u op afstand een foto kunt maken in geval van inbraak, brand of zorgsituaties. Daarbij maakt het systeem automatisch foto’s bij bewegingen, wat de mogelijkheid vergroot om een geverifieerd alarm te generen. Dit is belangrijk voor de meldkamer, wanneer u de inschakeling van hulpdiensten als de brandweer of politie wenst. Ook biedt Pluis. traditionele camera’s, die zowel binnen als buiten filmpjes kunnen maken.

Binnen camera met 2 weg geluid

  • Via WiFi op netwerk
  • Aangesloten op stopcontact
  • 2 weg geluid mogelijk

Buiten camera

  • Aansluiten netwerk via kabel
  • Aangesloten op stopcontact
  • Automatisch foto’s maken

Werking alarmsysteem met camera

extra-optiesDe werking van het Pluis. alarmsysteem met camera’s is zeer eenvoudig. Onze camera’s zitten in uw woning verwerkt in bewegingsmelders of aparte IP-camera’s. Buitenshuis is het mogelijk traditionele camera’s op te hangen. Zo heeft u als u van huis bent een goed zicht op bijvoorbeeld uw voordeur en kunt u thuis in de gaten houden of uw kinderen rustig liggen te slapen.

Nadeel aan versleepbare camera’s is dat ook ongewenst bezoek met de camera’s in de weer kan gaan en deze bijvoorbeeld kapot kan maken. De verborgen camera’s hebben dit vanzelfsprekend minder snel of helemaal niet!

Meekijken op uw PC of mobiele telefoon

Voordeel aan de huidige generatie alarmsystemen met camera, is de verbinding die de camera kan maken met het internet. Zo is het mogelijk om via uw computer of mobiele telefoon mee te kijken op een beveiligde pagina. Hoewel u waarschijnlijk niet altijd de tijd heeft om dit bij te houden, biedt het bij verdachte situaties een ideale oplossing om uzelf gerust te stellen of eventueel hulp in te schakelen als dit nodig blijkt.

Zeker als u kleine kinderen heeft of zich zorgen maakt over bijvoorbeeld ouderen in uw familie of omgeving, biedt een IP-camera een grote mate van zekerheid. Met deze camera wordt het mogelijk om niet alleen mee te kijken, het stelt u ook instaat om te communiceren met de bewoners van de woning door een microfoontje en luidspreker in de camera.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!