Pluis. Branddetectoren

U moet er toch niet aan denken, dat u ’s nachts wakker wordt in een kamer vol rook, met vlammen die alle kanten op grijpen en uw waardevolle bezittingen aantasten. Om dergelijke situaties te voorkomen, vormen alarmsystemen met branddetectie van Pluis de perfecte oplossing. Zo wordt u direct gewaarschuwd als er ergens in uw woning rook of hitte wordt gedetecteerd door een van de sensoren. Dit kan als u thuis bent, maar tegenwoordig kunt u tevens telefonisch op de hoogte worden gebracht van brand in huis als u bijvoorbeeld op uw werk of op vakantie bent!

Doordat uw alarminstallatie constant in verbinding staat met een alarmcentrale, wordt een afgaande brandmelder direct opgepikt door de meldkamer. Van daaruit wordt u persoonlijk of worden mensen uit uw direct omgeving ingelicht over de situatie. Wanneer iemand vervolgens verifieert, dat er inderdaad iets aan de hand is in uw woning, kan de meldkamer de brandweer direct inschakelen.

Voordelen branddetectie

Het grootste voordeel aan een alarmsysteem met brandmelder is vanzelfsprekend de extra veiligheid, die u met deze systemen heeft. Een ander voordeel is de eenvoud waarmee u een dergelijk alarmsysteem met branddetectie in uw woning kunt implementeren. Door de draadloze alarminstallaties bijvoorbeeld aan uw plafond te bevestigen, wordt de opstijgende rook eenvoudig gedetecteerd, wat een alarm doet afgaan.

Hoewel wel eens gezegd wordt, dat brandmelders gevoelig zijn voor stoom uit de keuken, uit een badkamer of bijvoorbeeld voor rook van aangebrand eten, valt dat bij de huidige generatie alarmsystemen met branddetectie reuze mee. Het blijft vanzelfsprekend aan te raden, om dergelijke installaties niet te dicht bij een bron van stoom of rook te hangen!

Het nadeel aan branddetectiesystemen van bouwmarkten, zijn de batterijen. Eens per zoveel jaar dient u deze te vervangen, wat makkelijk vergeten wordt en dus gevaarlijke situaties op kan leveren. Bij Pluis ondervindt u dit nadeel niet, want wij vervangen de batterijen standaard bij ons twee jaarlijkse onderhoud aan uw systeem en controleren tevens iedere 24-uur, of de batterijspanning op de sensoren nog hoog genoeg is.

Voordelen

 • Extra veiligheid en verbeterde brandpreventie
 • Gemakkelijk te installeren in uw woning
 • Minder gevoelig voor stoom of rook dat vrijkomt tijdens het koken
 • Pluis controleert elke 24 uur de batterijspanning

Veiligheid doen we samen!

De medewerkers van Pluis helpen u graag op weg bij de implementatie van brandmelders in uw woning. Niet alleen de locatie van de sensoren is van belang, ook moet het er vanzelfsprekend goed uitzien voor het oog! Door samen de mogelijkheden door te nemen voor uw situatie, vinden we gegarandeerd een passende oplossing; veiligheid doen we samen.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt