Pluis. Bewegingssensoren

sensorOm ongewenst bezoek tegen te gaan in uw woning vormen alarmsystemen met bewegingssensor vaak een goede oplossing. Zodra een dergelijke sensor iets van beweging waarneemt in de nabije omgeving, wordt er een elektrische puls verstuurd die het alarm in uw woning doet afgaan. Hoewel deze systemen vroeger vaak erg gevoelig waren en zelfs bij de beweging van bijvoorbeeld een spin al konden afgaan, hebben de sensoren afgelopen periode een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Door de bewegingssensoren op meerdere plekken in of rondom uw woning te bevestigen, weet u zeker dat er niemand meer ongevraagd en onopgemerkt uw woning binnenkomt.

Types bewegingssensoren

Er zijn momenteel een groot aantal verschillende types alarmsystemen met bewegingssensoren op de markt. De een is gebaseerd op de traditionele vorm van beveiliging, een ander juist speciaal voor huishoudens met huisdieren in huis. Zeker deze laatste groep bewegingssensoren is momenteel erg populair, doordat het systeem onderscheid weet te maken tussen de bewegingen van bijvoorbeeld een hond of kat en die van een mens. Wanneer uw viervoeter door een kamer met bewegingssensoren loopt gaat het alarm dus niet af, terwijl dit wel gebeurd bij ongewenst bezoek!

header-basispakket_v2

U kunt het alarmsysteem met bewegingssensoren tevens uitbreiden met extra faciliteiten als bijvoorbeeld een afstandsbediening. Hiermee kunt u het gehele alarmsysteem in uw woning in- en uitschakelen, als u even van huis moet voor bijvoorbeeld een wandeling met uw huisdier. Het werkt tevens een stuk eenvoudiger dan een traditioneel kastje aan de muur.

Tevens kunt u in onze bewegingsmelder een camera laten implementeren, waarmee u op afstand foto’s kunt maken van de situatie in uw woning. Mocht de bewegingsmelder zelf een beweging opmerken wanneer deze ingeschakeld is, worden er eveneens foto’s gemaakt. Ideaal als u wilt weten hoe de situatie in uw woning is, bij ouderen of bijvoorbeeld bij uw kinderen.

Veilig wonen met Pluis!

Door samen een goede schets te maken van uw woonsituatie, kunnen we u een transparant overzicht geven van de mogelijkheden in ons alarmsysteem met bewegingssensoren. Doordat, zeker de draadloze, alarminstallaties eenvoudig te installeren zijn, geniet u binnen korte tijd van een veilig gevoel in en rondom uw woning.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!