Pluis. Alarmsysteem afstandsbediening

afstandbedieningWanneer u wilt genieten van een zo groot mogelijk comfort in het beveiligen van uw woning, is een alarmsysteem met afstandsbediening een ideale oplossing. Wij leveren standaard twee van deze zogenaamde druppels mee met ons basispakket, waarmee u het alarmsysteem aan en uit kunt zetten via het bedieningspaneel. Het is hierbij mogelijk om het gehele systeem in en uit te schakelen, maar bijvoorbeeld ook een gedeelte ervan. Ideaal, als u nog wel in de woonkamer wilt zitten, maar de gang alvast wilt beveiligen! Overigens kunt u ook uw mobiele telefoon gebruiken als afstandsbediening, met de handige applicatie van Pluis. Voor wie geen mobiele telefoon met de applicatie heeft, bestaat er een gewone afstandsbediening of het traditionele bedienpaneel aan de muur. Zo vinden we voor iedereen de beste oplossing!header-basispakket

Functionaliteiten alarmsysteem met afstandsbediening

De functionaliteiten van een alarmsysteem met afstandsbediening lopen sterk uiteen. Een meest simpele variant heeft enkel een knop om de alarminstallatie binnen uw woning of een deel van uw woning met de afstandsbediening in of uit te schakelen. In principe voldoet een dergelijk systeem prima en werkt het al een stuk comfortabeler dan de traditionele kastjes aan de muur.

Er zijn echter ook uitgebreidere varianten alarmsystemen met afstandsbediening, die bijvoorbeeld ook beschikken over een noodknop. Wanneer u deze in geval van nood indrukt, wordt er direct een bericht verstuurd naar contactpersonen of bijvoorbeeld de alarmcentrale van Pluis. Deze noodknop is ook ideaal, wanneer u zoekende bent naar geschikte faciliteiten voor het verzekeren van de zorg van ouderen. Wanneer een ouder iemand bijvoorbeeld valt, vormt de noodknop op een afstandsbediening of armband de perfecte mogelijkheid om hulp in te schakelen.

Een derde mogelijkheid is het uitbreiden naar meerdere afstandsbedieningen voor een gelijk alarmsysteem. Wanneer u deze online aan elkaar koppelt, kunt u bij bepaalde types alarmsystemen precies zien wie er wel en niet thuis zijn gekomen. Ideaal, om zeker te weten dat uw vrouw of kinderen heelhuids zijn aangekomen bijvoorbeeld!

Laat u adviseren door Pluis

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een alarmsysteem met afstandsbediening? Laat u dan adviseren door onze experts! De adviseurs van Pluis kunnen u stap voor stap uitleggen wat er bij het beveiligen van uw woning komt kijken. Door een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen weet u precies welk beveiligingssysteem het best bij uw huis past!

Met Pluis voelt u zich gegarandeerd veilig thuis!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!