Pluis. volledig draadloos Alarmsysteem

Als tegenhanger van de bekabelde alarmsystemen in ons assortiment, biedt Pluis draadloze alarminstallaties aan voor woningen. Bij dit type alarmsysteem worden er diverse sensoren in uw woning geïmplementeerd, die een draadloos signaal afstaan op het moment, dat er bijvoorbeeld beweging, rook of hitte wordt waargenomen door een van de sensoren. Door de sensoren op de juiste plekken in uw woning te bevestigen, bent u overal in huis zeker van veiligheid bij ongewenste bezoekers of brand!header-basispakket

Voordelen draadloze alarmsystemen

Een draadloos alarmsysteem kent een aantal voordelen ten opzichte van bekabelde alarminstallaties in huis. Allereerst kost het veel minder tijd om een dergelijk systeem in uw huis te installeren, doordat de aanleg van een bekabeling niet nodig is. Dit brengt direct het volgende voordeel met zich mee, dat u bij een eventuele verhuizing op termijn uw draadloze alarmsysteem mee kunt nemen naar uw nieuwe woning. Zo bent u ook op uw nieuwe plek direct beveiligd! Doordat de aanleg van kabels niet nodig is, kunt u uw alarmsysteem tevens eenvoudig uitbreiden met extra sensoren tegen inbrekers of brand.

Nadeel aan een draadloze alarminstallatie van bijvoorbeeld een bouwmarkt is de werking op batterijen, die naar verloop van tijd logischerwijs verbruikt zijn. Gelukkig ondervindt u hier bij de draadloze sensoren van Pluis geen hinder van! Allereerst controleren wij op drie manieren of uw batterijen nog over voldoende energie beschikken, daarnaast vervangen wij de batterijen standaard tijdens ons twee jaarlijks onderhoud.

Voordelen

  • Aanleggen alarmsysteem kost weinig tijd
  • Installatie makkelijk mee te nemen bij eventuele verhuizing
  • Beveiligingssysteem eenvoudig uit te breiden
  • Pluis controleert de batterijspanning en vervangt deze standaard tijdens de controle

Pluis brengt u een veilig gevoel!

Onze medewerkers geven u graag een inkijk in de mogelijkheden van een draadloze alarminstallatie, evenals een bijpassend advies voor uw persoonlijke situatie. Doordat een draadloos alarmsysteem snel geïnstalleerd kan zijn, geniet u binnen no-time van een veilig gevoel! Immers, veiligheid creëer je samen!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!