Pluis. volledig draadloos beveiligingssysteem

Standaard levert Pluis twee draadloze bewegingssensoren en een magneetcontact in het basispakket, waarmee u de kans op ongewenst bezoek in uw woning zo goed mogelijk kunt minimaliseren. Op basis van de risicoanalyse, die vooraf door een gecertificeerde adviseur van Pluis in uw woning wordt uitgevoerd, kan het aan te raden zijn om het basispakket uit te breiden met extra componenten als een bewegingssensor, magneetcontact of foto-/videoapparatuur. Sommige huizen vallen onder een hogere risicoklasse, waarbij de verzekering een beveiligingssysteem met bedrading eist. Onze adviseurs zullen u hierover informeren, mocht het voor uw woning gelden.

Compleet alarmsysteem

Aansluiting op gecertificeerde meldkamer

Uw draadloze beveiligingssysteem wordt standaard door onze installateurs op een particuliere meldkamer aangesloten. Vanuit deze meldkamer wordt dagelijks gecontroleerd of de draadloze componenten nog over voldoende batterijspanning beschikken. U moet er immers niet aan denken, dat deze juist op een belangrijk moment niet meer werken! Tevens wordt er dagelijks een zogenaamde lijncontrole uitgevoerd, waarmee we kunnen controleren of het draadloze beveiligingssysteem nog correct is aangesloten op de meldkamer.

Preventief onderhoud van uw alarminstallatie

Om andere defecten aan het beveiligingssysteem te voorkomen, voeren wij een twee jaarlijks preventief onderhoud aan uw alarminstallatie uit. Op natuurlijke wijze defect geraakte onderdelen aan uw systeem worden hierbij kosteloos vervangen, u geniet bij Pluis immers van een fabrieksgarantie gedurende de volledige looptijd van uw abonnement.

Prijs beveiligingssysteem Pluis

Alarmsignaal naar de meldkamer

Mocht het draadloze beveiligingssysteem ongewenste activiteiten opmerken in uw woning, stuurt deze een alarmsignaal naar de meldkamer. Van daaruit proberen we u of een van de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen te bellen, om op een adequate manier in te kunnen grijpen. Dit kan bijvoorbeeld door zelf langs te gaan bij uw woning, maar ook om tegen een meerprijs mobiele surveillance langs te sturen. Bij een geverifieerd alarm is het mogelijk hulpdiensten in te schakelen vanuit de meldkamer.

Applicatie op uw smartphone

Hoewel de koppeling met de meldkamer een belangrijk onderdeel van het draadloze beveiligingssysteem vormt, geniet u bij Pluis van een veel uitgebreidere service. Zo kunt u gebruik maken van een applicatie op uw mobiele telefoon, waarmee u een pushbericht ontvangt bij een afgaand alarm in uw woning en het draadloze beveiligingssysteem tevens direct kunt beheren.

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

  1. Neem vrijblijvend contact op
  2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
  3. Kies de beveiliging die bij je past
  4. Voel je helemaal pluis!