Pluis. Beveiligingssysteem

U wilt de kans op ongewenst bezoek in uw woning zo klein mogelijk maken, inbrekers zijn de afgelopen jaren immers steeds gewelddadiger geworden, zo blijkt uit de statistieken. De kans op gevaarlijke situaties neemt hierdoor toe, wat u met een degelijk beveiligingssysteem kunt verkleinen. In het basispakket van Pluis zitten standaard een aantal bewegingssensoren en een magneetcontact, waarmee u uw woning kunt beveiligen tegen ongewenst bezoek. Daarnaast zijn er tal van extra mogelijkheden om uw beveiligingssysteem verder uit te breiden.

Beveiligingssysteem

Risicoanalyse en installatie

Het samen maken van de veiligheid in uw woning begint bij het opstellen van een volledige risicoanalyse in uw woning, door een gecertificeerde adviseur van Pluis. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de zwakke plekken als ramen en deuren, maar ook naar de beste locatie om bewegingssensoren te installeren. In veel gevallen volstaat het basispakket hierbij, maar soms is het aan te raden een extra bewegingssensor of foto-/videoapparatuur aan te schaffen. Wij adviseren u hier graag over!

Erkend installatie monteur

Na de risicoanalyse worden de componenten van het beveiligingssysteem in huis bij u geïnstalleerd door een erkende monteur. Tevens zal deze het beveiligingssysteem direct aansluiten op de meldkamer, waarvandaan dagelijks gecontroleerd wordt of er voldoende batterijspanning op uw sensoren staat en of ze naar behoren werken. Dit laatste bekijken we eveneens tijdens ons twee jaarlijkse preventieve onderhoud, waarbij defecte onderdelen direct worden vervangen. Immers, bij Pluis geniet u gedurende de volledige looptijd van uw abonnement van een fabrieksgarantie op de componenten van uw beveiligingssysteem.

header-basispakket

Direct in verbinding met de meldkamer

Bij het afgaan van het inbraakalarm van uw beveiligingssysteem in huis, wordt de meldkamer direct ingeschakeld. Vanuit de meldkamer proberen we u of een van de vooraf opgegeven waarschuwingsadressen telefonisch te benaderen. Tevens ontvangt u op uw telefoon een pushbericht over het afgaande inbraakalarm in huis, vanuit de handige applicatie die u standaard bij Pluis krijgt. Zo weet u ook buitenshuis hoe de situatie in uw woning is! Nog handiger, als uitbreiding op het basispakket van Pluis, zijn de bewegingssensoren met (video-)camera. Hiermee kunt u vanaf uw telefoon foto’s of video’s maken in huis, ideaal om te controleren of alles veilig is!

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Zo werkt Pluis.

 1. Neem vrijblijvend contact op
 2. Je huis krijgt een beveiligingsscan
 3. Kies de beveiliging die bij je past
 4. Voel je helemaal pluis!

Onze voordelen

 • Gecertificeerd beveiligingssysteem
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • Draadloos alarmsysteem incl. app
 • Gratis configuratie & installatie
 • Incl. storingsservice en onderhoud
 • 24/7 in contact met alarmcentrale
 • Maatwerk advies
 • Beste prijs/kwaliteit op de markt