Pluis. beste alarmsysteem

Alarmsystemen komen voor als pakket uit de bouwmarkt, maar zijn ook beschikbaar bij gecertificeerde aanbieders van particuliere beveiliging, zoals Pluis. Wat is het beste alarmsysteem en zijn beide pakketten goed met elkaar te vergelijken? Wij zetten alle verschillen tussen een alarmsysteem van Pluis en dat uit een bouwmarkt voor u op een rijtje.

Verschillen in hardware

Het vergelijken van alarminstallaties begint bij de hardware, die bij beveiligingspakketten van aanbieders als Pluis aanzienlijk beter is, dan bij een standaardpakket van de bouwmarkt. Niet alleen is de gecertificeerde hardware van hogere kwaliteit, het heeft u tevens meer te bieden om de veiligheid in uw woning te vergroten. Denk aan een koppeling met een particuliere meldkamer en de mobiele app, zone-regeling waarmee het volledige systeem af te stemmen is op uw leefwijze, een gecodeerd systeem, enzovoorts. Deze zaken ontbreken veelal bij pakketten uit de bouwmarkt, wat een alarminstallatie van een aanbieder als Pluis op dit gebied de beste koop maakt.

pluis_huis_1500_wit

Functionaliteiten beste alarm

Naast de verschillen in hardware, kunnen we ook de verschillen in functionaliteiten van alarminstallaties vergelijken. Enerzijds begint dit met het feit, dat een pakket uit de bouwmarkt bestaat uit een vast aantal componenten. Bij een aanbieder als Pluis bepaalt u zelf, hoeveel rookmelders, bewegingssensoren of magneetcontacten u wilt gebruiken voor de beveiliging van uw woning. Tevens is het bij een alarminstallatie van Pluis mogelijk om de functionaliteit van componenten om te draaien. Zo kunt u een magneetcontact gebruiken voor bijvoorbeeld een medicijnkastje van een bejaarde. Wanneer het kastje 24-uur niet open is geweest, stuurt het magneetcontact een melding naar een vooraf opgegeven waarschuwingsadres, waardoor zij de bejaarde alsnog kunnen waarschuwen voor het vergeten van de medicijnen. Het is slechts een voorbeeld, maar maakt een alarminstallatie van Pluis ook op dit vlak tot de beste koop.

Service

Tot slot zien we een groot verschil in service van aanbieders. Bij een bouwmarkt koopt u de alarminstallatie zelf en bent u eveneens zelf verantwoordelijk voor de plaatsing, installatie en het onderhoud van de alarminstallatie. Bij bijvoorbeeld Pluis geniet u van een uitgebreid dienstenabonnement met onder andere een relatief lange fabrieksgarantie in combinatie met tweejarig preventief onderhoud, aansluiting op een meldkamer, dagelijkse controle op de batterijspanning van uw componenten en nog veel meer. Zo neemt Pluis uw zorgen over de beveiliging van uw woning zo goed mogelijk uit handen en kiest u bij ons voor maatwerk tegen een scherpe prijs.

[templatera id=”1658″]

Pluis. Brand & Inbraak

Simpel te bedienen
& uit te breiden.

Ontdek ons scherp geprijsde alarmsysteem en ervaar hoe simpel het is om uw huis te beschermen.

Onze voordelen

  • Gecertificeerd beveiligingssysteem
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Draadloos alarmsysteem incl. app
  • Gratis configuratie & installatie
  • Incl. storingsservice en onderhoud
  • 24/7 in contact met alarmcentrale
  • Maatwerk advies
  • Beste prijs/kwaliteit op de markt