Pluis. Alarmsysteem voor uw huis

Met een alarmsysteem van Pluis. weet u zeker dat u veilig bent in eigen huis. Onze woonhuisbeveiliging zorgt namelijk dat uw woning en gezin is beschermd tegen inbraak en brand. In uw huis brengen wij verschillende sensoren aan. Die in verbinding staan met onze 24/7 meldkamer.

Brand- en inbraakpreventie

In uw woning plaatsen wij een draadloos en compleet alarmsysteem. Inclusief mobiele app voor smartphone of tablet. De installatie en configuratie is helemaal gratis. Op de alarminstallatie worden rook- en hittemelders aangesloten. En camera’s, bewegingssensoren en magneetcontacten. U krijgt van Pluis. maatwerk advies, zodat uw woning van de beste brand- en inbraakbeveiliging wordt voorzien.

Basispakket Pluis. Alarmsysteem

Alles in één keer geregeld bij Pluis.

Vanaf € 1,- per dag.

  • Gecertificeerd beveiligingssysteem
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Draadloos alarmsysteem incl. app
  • Gratis installatie en configuratie
  • Incl. storingsservice en onderhoud
  • 24/7 in contact met alarmcentrale
  • Maatwerk advies
  • Beste prijs/kwaliteit op de markt

Alarmsysteem met beste prijs-kwaliteit

Met het installeren van een alarmsysteem van Pluis. haalt u de beste woningbeveiliging in huis. Van de hoogste kwaliteit voor een voordelige prijs. U krijgt 5 jaar fabrieksgarantie en een gecertificeerd beveiligingssysteem. Wanneer het alarm afgaat, stuurt de meldkamer iemand langs om uw huis te controleren. En krijgt u altijd een pushbericht via de app.

Medische noodsituaties

U krijgt met ons alarmsysteem ook de oplossing voor medische noodsituaties. Voor ouderen of iemand die medische zorg nodig heeft, is er de paniekknop. Bij een ongeval, waarschuwt het systeem direct onze meldkamer. De meldkamer belt meteen de contactpersonen. Zodat u snel in actie komt bij een alarm en hulpdiensten in kan schakelen.

Gratis offerte en beveiligingsscan

Voor de woonhuisbeveiliging betaalt u lage eenmalige kosten en een vaste prijs per maand. Exacte prijs weten voor een professioneel alarmsysteem? Vraag dan een gratis offerte aan bij Pluis. Uw woning krijgt eerst een beveiligingsscan. Zo krijgt u het beveiligingssysteem dat bij uw huis past. En de beste brand- en inbraakpreventie. Inclusief preventief onderhoud. Met ons alarmsysteem voelt u zich altijd pluis!

Alles functies van het Pluis. Alarmsysteem

Wat ons systeem allemaal kan

De alarminstallatie van Pluis. kent vele toepassingen, welke naar wens geïnstalleerd kunnen worden in uw woning. Wij hebben een groot assortiment sensoren en andere hulpmiddelen om het alarmsysteem aan te laten sluiten op uw situatie.

Mobiele app

Mobiele app

Met ons alarmsysteem kunt u ook gebruik maken van een app op uw mobiel of tablet, de Pluis. App. Deze ontvangt u gratis bij gebruik van onze alarminstallatie. Met de app kunt u onder andere uw alarmsysteem op uw telefoon of tablet besturen, aan- of uitzetten.

Gratis installatie door heel Nederland

Landelijke dekking

Het installeren van een alarmsysteem kan een ingewikkelde bezigheid zijn, zeker omdat u uw gehele woning wilt beveiligen. Pluis doet dit graag voor u samen met onze BORG-gecertificeerde installatie-monteurs. De complete alarminstallatie wordt zonder bijkomende kosten geïnstalleerd!

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Uw woning verbonden met de G4S meldkamer

Alarmcentrale

Wanneer u kiest voor een alarminstallatie van Pluis, voor het beveiligen van uw woning, bent u altijd aangesloten op een bemande meldkamer. De koppeling met de meldkamer vormt namelijk standaard een onderdeel uit ons uitgebreide dienstenabonnement, waarvoor u maandelijks een laag bedrag betaalt. Wanneer het alarm gaat komt er dus altijd iemand kijken ongeacht of u bereikbaar bent of niet.